Податковий контроль розрахунків з бюджетом з податку на доходи фізичних осіб - Корягіна, Марія Віталіївна (Ірпінь, 2026)
Магістерське дослідження розглядає динаміку теоретичних засад та практики здійснення податкового контролю розрахунків з бюджетом з податку на доходи фізичних осіб, формування рекомендацій щодо його вдосконалення

The master's research examines the dynamics of theoretical foundations and practice of tax control of settlements with the budget on personal income tax, and the formation of recommendations for its improvement
Keywords: податковий контроль; податок на доходи фізичних осіб; розрахунки з бюджетом; ТОВ «Фора»; податкова звітність; оподаткування; control; personal income tax; budget settlements; LLC “Фора”; tax reporting; taxation