Митне право (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90232) - Білоус, Віктор Тарасович; Сластьоненко, Оксана Олександрівна; Атаманчук, Наталія Іванівна; Гарбінська-Руденко, Альона Валеріївна; Лихошерст, Людмила Мар’янівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Навчально-методичний посібник містить перелік тем, що розглядаються при вивченні дисципліни «Митне право», перелік контрольних питань з курсу, тестові завдання та задачі до кожної теми. Тестові завдання спрямовані на глибоке засвоєння студентами теоретичного матеріалу та вміле використання отриманих знань при вирішенні практичних завдань. Посібник включає перелік питань, що розглядаються на лекційних заняттях, питання до семінарів та завдання до самостійної, а також індивідуальної роботи студентів.

The teaching and methodological manual contains a list of topics considered in the study of the discipline "Customs Law", a list of control questions from the course, test tasks and tasks for each topic. Test tasks are aimed at students' deep assimilation of theoretical material and skillful use of the acquired knowledge when solving practical tasks. The manual includes a list of questions considered in lectures, questions for seminars and tasks for independent and individual work of students.
Keywords: митне право; митна справа; митна політика; Митний кодекс України; Державна митна служба України; митниця; митний пост; customs law; customs business; customs policy; Customs Code of Ukraine; State Customs Service of Ukraine; customs; customs post