Документування в оперативно-розшуковій діяльності (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 90472) - Башта, Іван Іванович; Плохотишина, Юлія Юріївна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Статтю присвячено дослідженню питання документування в оперативно-розшуковій діяльності.

The article is devoted to the study of the issue of documentation in operational and investigative activities.
Keywords: документування; заходи; оперативно-розшукова діяльність; розслідування злочинів; оперативний працівник; documentation; measures; operative-search activity; investigation of crimes; operative worker