Комунікативна функція у системі функцій сучасної держави - Лощихін, Олександр Миколайович (ДВНЗ "Ужгородський національний університет". Всеукраїнська громадська організація "Майбутнє країни", 2013)
Розглядаються теоретичні питання становлення та розвитку як самостійної правової категорії «комунікативна функція держави».

Theoretical issues of «Communicative functions’ of the state» establishment and development as a separate legal category are examined.
Keywords: функції держави; інформаційні правовідносини; інформаційна сфера; комунікативна функція держави; інформаційна функція держави; органи державної влади та управління в інформаційній сфері; function of state; information legal relation; information sphere; communicational function of state; information function of state; body of state authority; management of information sphere