Державний фінансовий контроль як функція державного управління - Іванніков, Олександр Олександрович (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні засади державного фінансового контролю, оцінив рівень впливу державного фінансового контролю на рівень забезпечення національної безпеки України. У третьому розділі були наведені напрямки поліпшення державного фінансового контролю в Україні

In the work, the author investigated the theoretical foundations of state financial control, assessed the level of influence of state financial control on the level of ensuring national security of Ukraine. In the third section, directions for improving state financial control in Ukraine were outlined
Keywords: державний фінансовий контроль; державне управління; фінансова безпека держави; організація контролю; перевірка; фінансова дисципліна; state financial control; public administration; financial security of the state; organization of control; inspection; financial discipline