Психологічні особливості розвитку професійної рефлексії майбутнього психолога - Токар, Юлія Андріївна (Ірпінь, 2026)
У роботі здійснено теоретико-емпіричне вивчення психологічних особливостей розвитку професійної рефлексії майбутніх психологів. Підібрано психодіагностичний інструментарій та проведено емпіричне дослідження особливостей професійної рефлексії майбутніх психологів. Розроблено програму розвитку професійної рефлексії майбутніх психологів

The paper carries out a theoretical and empirical study of the psychological features of the development of professional reflection of future psychologists. Psychodiagnostic tools are selected and an empirical study of the features of professional reflection of future psychologists is conducted. A program for the development of professional reflection of future psychologists is developed
Keywords: професійна рефлексія; студент-психолог; становлення; розвиток; тренінг; professional reflection; student psychologist; formation; development; training