Законодавче забезпечення протидії корупції - Бусол, Олена Юріївна; Дідківська, Галина Василівна; Нікітін, Юрій Вікторович; Бодунова, Олеся Миколаївна; Гмирін, Андрій Анатолійович; Лугіна, Наталія Анатоліївна; Топчій, Василь Васильович; Супрун-Ковальчук, Т. М.; Василь Топчій; Галина Дідківська; Юрій Нікітін (Вінниця : ТВОРИ, 2021)
У навчальному посібнику висвітлено характеристику корупційних кримінальних правопорушень, відповідальність за корупційні діяння, перелік суб’єктів протидії корупції та законодавчого забезпечення протидії корупції. Призначений для студентів та курсантів вищих навчальних закладів, а також для професійного навчання державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, працівників, уповноважених на виконання функцій держави.
Keywords: корупція; антикорупційне законодавство; стратегія; антикорупційна політика; державна служба; протидія корупції