Розробка комп’ютерної гри на платформі Unity - Торгонський, Олексій Сергійович (Ірпінь, 2025)
Розробка комп’ютерної гру з 2D-графікою на платформі Unity: аналіз теоретичних основ розробки комп’ютерної гри з двовимірною графікою та інструментів для її реалізації; розробка сюжету та персонажів гри; розробка UI/UX-дизайну гри; створення графічних елементів (спрайти, анімації, фони); реалізація функціональної частини гри засобами мови програмування C#; проведення тестування та оцінки ефективності створеного програмного продукту

Development of a computer game with 2D graphics on the Unity platform: analysis of the theoretical foundations of developing a computer game with two-dimensional graphics and tools for its implementation; development of the plot and characters of the game; development of the game's UI/UX design; creation of graphic elements (sprites, animations, backgrounds); implementation of the functional part of the game using the C# programming language; testing and evaluation of the effectiveness of the created software product
Keywords: цифрове проєктування; відеогра; UX/UI-дизайн; двовимірна графіка; Unity; digital design; video game; UX/UI design; 2D graphics; Unity