Проблеми та перспективи розвитку Insurtech в Україні - Мельниченко, Марія Миколаївна; Новицька, Олена Валеріївна; Олена Новицька (Державний податковий університет, 2023)
Розглянуто сучасні системи електронних платежів, які є одним з ключових елементів фінансової системи будь-якої країни. Вони забезпечують швидкі, зручні та безпечні розрахунки між фізичними та юридичними особами в будь-яких умовах.

Modern electronic payment systems, which are one of the key elements of the financial system of any country, are considered. They provide fast, convenient and secure settlements between individuals and legal entities in any conditions.
Keywords: електронні платежі; фінансова система; безконтактні платежі; electronic payments; financial system; contactless payments