Міжнародні економічні відносини України з країнами Центральної Азії - Яндюк, Анастасія Сергіївна (Ірпінь, 2025)
Дослідження розкриває значення подальшого комплексного аналізу сучасного стану та перспективи розвитку міжнародних економічних відносин України з країнами Центральної Азії. Визначено сутність і особливості міжнародних економічних відносин України з країнами Центральної Азії.

The study reveals the importance of further comprehensive analysis of the current state and prospects for the development of international economic relations of Ukraine with the countries of Central Asia. The essence and features of international economic relations of Ukraine with the countries of Central Asia are determined.
Keywords: міжнародні економічні відносини; Центральна Азія; тенденції зовнішньоекономічних відносин; міжурядові угоди; експорт; імпорт; international economic relations; Central Asia; trends in foreign economic relations; intergovernmental agreements; export; import