Актуальні проблеми митного контролю та митного оформлення транспортних засобів при переміщенні через митний кордон України - Університет державної фіскальної служби України; НДІ фіскальної політики; НДЦ митної справи (Науково-дослідний центр митної справи, 2018)
У збірнику опубліковано тези доповідей науково-практичної Інтернет-конференції «Актуальні проблеми митного контролю та митного оформлення транспортних засобів при переміщенні через митний кордон України». Публікації відображають результати наукових пошуків авторів, присвячені висвітленню актуальних питань митного контролю та митного оформлення транспортних засобів при переміщенні через митний кордон України.
Keywords: транспортні засоби; митне оформлення; митний контроль; переміщення через митний кордон України; митна вартість транспортних засобів; vehicles; customs clearance; customs control; movement through the customs border of Ukraine; customs value of vehicles