Організація обліку відходів підприємств (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 92651) - Гуріна, Наталія Валеріївна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
У статті уточнені класифікаційні ознаки та надані пропозиції щодо вдосконалення організації й методики обліку відходів з урахуванням галузевих особливостей діяльності підприємств.

The article clarifies classification features and provides proposals for improving the organization and methodology of waste accounting, taking into account the industry specifics of enterprises.
Keywords: облік відходів; відходи виробництва; вторинні матеріальні ресурси; відходи деревообробки; зворотні відходи; ділові відходи; деревообробні підприємства; accounting of wastes; processing wastes; secondary material resources; wood-working wastes; reverse wastes; business wastes; wood-working enterprises