Формування наполегливості молодших школярів засобами рухливих ігор у сучасних соціокультурних умовах - Діхтяренко, Зоя Михайлівна (Видавництво "Волинь", 2003)
У науковій публікації «Формування наполегливості молодших школярів засобами рухливих ігор у сучасних соціокультурних умовах» перераховуються компоненти здорового способу життя; подаються запитання молодшим школярам про компоненти здоровий спосіб життя; подається схема визначення ступеня втомленості за зовнішніми ознаками; описується тест на стрес.

Components of healthy lifestyles are listed in the scholarly publication «Forming the persistence of younger students by means of mobile games in modern sociocultural conditions» questions for younger students about the components of a healthy lifestyle; a scheme for determining the degree of fatigue by external characteristics; a stress test is described.
Keywords: формування наполегливості; молодші школярі; рухливі ігри; естафети; соціокультурні умови; прислів’я; вчені-дослідники; здоровий спосіб життя; компоненти; запитання; втомленість; тест на стрес; persistence formation; junior high school students; running games; relay races; socio-cultural conditions; proverbs; researchers; healthy lifestyles; components; questions; fatigue; stress test