Розробка 3D-конструктора для проєктування модульного будинку - Хом’як, Андрій Васильович (Ірпінь, 2025)
Розробка 3D-конструктора для проєктування модульного будинку, який спрощує процес візуалізації; проєктування цифрових моделей у спеціалізованому програмному середовищі; залучення алгоритмів штучного інтелекту для генерації та оптимізації конструктивних елементів; фізичне та програмне тестування готового продукту; використання метода 3D друку

Development of a 3D constructor for designing modular houses, which simplifies the visualization process; designing digital models in a specialized software environment; using artificial intelligence algorithms to generate and optimize structural elements; physical and software testing of the finished product; use of 3D printing
Keywords: 3D-конструктор; модульне житло; цифрове моделювання; архітектурна візуалізація; Arduino; Blender; SketcUp; AI; 3D-друк; 3D designer; modular housing; digital modeling; architectural visualization; Arduino; Blender; SketcUp; AI; 3D printing