До питання визначення сутності опціонів та їх роль у структурі фінансових інструментів (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 93669) - Ключка, Ольга Володимирівна (Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, 2019)
У статті розглядаються наукові підходи до визначення сутності опціонів та їх ролі у структурі фінансових інструментів.

The article examines scientific approaches to determining the essence of options and their role in the structure of financial instruments.
Keywords: опціон; ризики; фінансовий опціон; фінансові інструменти; option; risks; financial option; financial instruments