Докази і доказування обставин вчинення злочинів, пов’язаних з ухиленням від сплати страхових внесків - Чигрина, Галина Леонідівна (ДВНЗ «Ужгородський національний університет», 2017)
Метою дослідження є встановлення сукупності обставин, що підлягають доказуванню, аналіз доказів і особливостей їх збирання і використання під час досудового розслідування злочинів, пов’язаних з ухиленням від сплати загальнообов’язкових державних страхових внесків (стаття 212-1 Кримінального кодексу України – Г.Ч.).

The purpose of the study is to establish a set of circumstances to be proved, to analyse evidence and peculiarities of their collection and use during pre-trial investigation of crimes related to the evasion of paying compulsory state insurance contributions (Article 212-1 of the Criminal Code of Ukraine).
Keywords: документ; доказ; доказування; збирання доказів; використання доказів; кримінальне провадження; document; evidence; proof; proving; collection of evidence; use of evidence; criminal proceedings