Оцінка впливу впровадження системи спільного транзиту на євроінтеграцію України - Паращук, Дмитро Васильович (Ірпінь, 2025)
У роботі був проведений комплексний аналіз дослідження впливу запровадження та розвитку системи спільного транзиту в Україні на ефективність ведення зовнішньоекономічної діяльності на тлі євроінтеграційних процесів.

The work conducted a comprehensive analysis of the impact of the introduction and development of the joint transit system in Ukraine on the effectiveness of foreign economic activity against the backdrop of European integration processes.
Keywords: євроінтеграція; спільний транзит; уніфікація правил; транзитні спрощення; european integration; common transit; unification of rules; transit simplifications