Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук «Криміналістична характеристика крадіжок, грабежів та розбійних нападів, вчинених неповнолітніми» (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 83419) - Сіренко, Оксана Володимирівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Наукова праця присвячена формуванню методики розслідування кримінального правопорушення, відповідальність з вчинення якого передбачена ст. 367 Кримінального кодексу України «Службова недбалість».

The scientific work is devoted to the formation of methods for investigating a criminal offense, the responsibility for which is provided by Art. 367 of the Criminal code of Ukraine "Official negligence".
Keywords: криміналістична методика; службова особа; службова недбалість; досудове розслідування; розслідування службової недбалості; невиконання обов’язків службовою особою; forensic methodology; official; official negligence; pre-trial investigation; investigation of official negligence; non-performance of duties by an official