Актуальні проблеми кримінально-правової кваліфікації - Антипов, Володимир Іванович; Антипов, Владислав Володимирович; Жерж, Наталія Анатоліївна; Мисливий, В. А.; Мудряк, Тамара Олександрівна; Павленко, І. В.; Самілик, Григорій Михайлович; Сингаївська, І. В.; Супрун, Тетяна Миколаївна; Топчій, Василь Васильович; Шкелебей, Вікторія Анатоліївна; Василь Топчій (ТОВ «Нілан-ЛТД», 2017)
У виданні розглянуті актуальні питання кваліфікації злочинів, які викликають утруднення в судові практиці. Проаналізовані склади злочинів, передбачені новими статтями Особливої частини Кримінального кодексу України, а також статтями, редакція яких в останні роки була змінена.

The publication addresses topical issues of qualification of crimes that cause difficulties in judicial practice. The crimes envisaged by the new articles of the Special Part of the Criminal Code of Ukraine, as well as articles whose editorial staff has been amended in recent years have been analyzed.
Keywords: правила кримінально-правової кваліфікації; кваліфікація злочинів проти життя та здоров’я особи; кваліфікація злочинів проти волі, честі та гідності особи; кваліфікація злочинів проти статевої свободи; кваліфікація злочинів проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини і громадянина; кваліфікація злочинів проти власності; кваліфікація злочинів у сфері господарської діяльності; кваліфікація злочинів проти довкілля; кваліфікація злочинів проти громадської безпеки; кваліфікація злочинів проти безпеки виробництва; кваліфікація злочинів проти безпеки руху та експлуатації транспорту; кваліфікація злочинів у сфері обігу наркотичних засобів; кваліфікація злочинів у сфері охорони державної таємниці, недоторканності державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації; rules of criminally-legal qualification; qualification of crimes against life and health; qualification of crimes against freedom, honor and dignity; qualification of crimes against sexual freedom; qualification of crimes against electoral, labor and other personal rights and freedoms; qualification of crimes against property; qualification of crimes in the sphere of economic activity; qualification of crimes against the environment; qualification of crimes against public security; qualification of crimes against the safety of production; qualification of crimes against traffic safety and transport operation; qualification of crimes in the sphere of narcotic drugs; qualification of crimes in the sphere of state secrets protection, inviolability of state borders, provision of draft and mobilization