Розробка ігрового штучного інтелекту засобами рушія Unity - Якубовський, Василь Сергійович; Yakubovskyy, Vasyl Serhiyovych (Ірпінь, 2024)
Розробка ігрового штучного інтелекту засобами рушія Unity, навчання за допомогою методу навчання з підкріпленням.

Development of game artificial intelligence using the Unity engine, learning using the reinforcement learning method.
Development of game artificial intelligence using the Unity engine.
Keywords: штучний інтелект; ігровий штучний інтелект; навчання з підкріпленням; Unity; PPO; artificial Intelligence; jaming artificial intelligence; reinforcement learning; Unity; PPO