Щодо питання значення інформаційно-аналітичного забезпечення в діяльності правоохоронних органів (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 88927) - Башта, Іван Іванович; Леган, Олег Анатолійович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
У статті розглянуто питання значення інформаційно-аналітичного забезпечення в діяльності правоохоронних органів України.

The article examines the importance of information and analytical support in the activities of law enforcement agencies of Ukraine.
Keywords: інформаційно-аналітичне забезпечення; правоохоронні органи; суб’єкти оперативно-розшукової діяльності; інформація; information-analytical support; law enforcement bodies; subjects of operative-search activity; information