Оптимізація організаційних структур місцевих органів виконавчої влади - Дрогомирецька, Христина Орестівна; Drohomyretska, Khrystyna Orestivna (Ірпінь, 2023)
Дослідження оптимізації організаційних структур управління в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування

Research on optimization of organizational structures of management in executive authorities and local self-government
Optimization of organizational structures of local executive authorities
Keywords: організаційна структура; місцеве самоврядування; влада; державне управління; organizational structure; local self-government; government; public administration