Theoretical principles and tools of state regulation of the international competitiveness of the regions (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 82590) - Назаров, Микола Ігорович (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
У статті представлені результати дослідження поглядів науковців та узагальнено теоретичні засади та інструменти державного регулювання міжнародної конкурентноспроможності регіонів.

The article presents the results of a study of the views of scientists and summarizes the theoretical principles and tools of state regulation of the international competitiveness of regions.
Keywords: державне регулювання; конкурентноспроможність регіонів; state regulation; competitiveness of regions