Обліково-аналітичне забезпечення управління основними засобами - Праніченко, Давід Олександрович (Ірпінь, 2025)
Результати дослілжень вказують на важливість вдосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління основними засобами для підвищення ефективності їх використання на підприємстві. Одержані результати можуть бути використані підприємствами, організаціями та установами, що здійснюють облікового-аналітичного забезпечення основними засобами.

The results of the research indicate the importance of improving the accounting and analytical support of fixed assets management to increase the efficiency of their use at the enterprise. The results obtained can be used by enterprises, organizations and institutions that carry out accounting and analytical support of fixed assets.
Keywords: обліково-аналітичного забезпечення; основні засоби; валютні операції; обліково-аналітичне забезпечення; основні засоби; accounting and analytical support; fixed assets; currency transactions; accounting and analytical support; fixed assets management