Вплив екологічних чинників на стан здоров’я населення України - Чорна, Тетяна Миколаївна; Кущ, Марія Олександрівна; Шевченко, Євгеній Дмитрович (Видавництво «ЖДУ», 2017)
В роботі проаналізовано стан здоров’я населення України, рівень захворюваності внаслідок негативного впливу на нього навколишнього природного середовища, відображені екологічні чинники, які впливають на здоров’я населення.

The work analyzes the state of health of the population of Ukraine, the level of morbidity due to the negative impact on it of the environment, reflected environmental factors that affect the health of the population.
Keywords: стан довкілля; здоров’я населення; екологічні чинники; state of the environment; population health; environmental factors