Поняття, ознаки та місце адміністративного примусу в сфері сплати податків - Павлюх, Ольга Анатоліївна (Дніпр. нац. ун-т ім. Олеся Гончара, 2010)
У тезах розкрито поняття адміністративного примусу, визначено його ознаки та місце в системі державного управління та у сфері сплати податків.

The thesis describes the concept of administrative coercion, identifies its features and place in the system of public administration and in the field of tax payment.
Keywords: метод управлінської діяльності; державний примус; адміністративний примус; ознаки адміністративного примусу; method of administrative activity; state coercion; administrative coercion; signs of administrative coercion