Правове регулювання соціального забезпечення державних службовців - Обривкіна, Оксана Миколаївна (УДФСУ, 2017)
У цій роботі розглядається ряд питань пов’язаних з правовим механізмом регулювання державної служби як одного найважливіших інститутів в державі в контексті здійсненої реформи. This paper deals with a number of issues related to the legal mechanism of regulation of public service as one of the most important institutions in the country, in the context of the fulfilled reform.
Keywords: державна служба, соціальне забезпечення, службовець; public service, social security, official