Структура власного капіталу та джерела його формування - Шворак, Віта Віталіївна; Мельник, Олена Володимирівна (Університет ДФС України, 2020)
Розглянуто власний капітал підприємства, який відіграє особливу роль у функціонуванні підприємства, оскільки достатній його обсяг указує на якісне управління фінансовим станом підприємства в умовах обмеженості ресурсів, що дає змогу потенційним інвесторам розглядати таке підприємство як інвестиційно привабливе.

The article considers the equity capital of an enterprise, which plays a special role in the functioning of an enterprise, since its sufficient volume indicates a high-quality management of the financial condition of an enterprise in conditions of limited resources, which allows potential investors to consider such an enterprise as an investment-attractive one.
Keywords: власний капітал, фінансовий менеджмент; equity capital, financial management