Організаційний механізм розвитку адміністративних послуг органів місцевого самоврядування - Грушевой, Андрій Валерійович; Hrushevoy, Andriy Valeriyovych (Ірпінь, 2024)
Обґрунтування теоретичних засад організаційного механізму розвитку адміністративних послуг органів місцевого самоврядування та виокремлення практичних рекомендацій до підвищення їхньої ефективності

To substantiate the theoretical foundations of the organizational mechanism for the development of administrative services of local self-government bodies and to highlight practical recommendations for increasing their effectiveness
Organizational mechanism for the development of administrative services of local self-government bodies
Keywords: адміністративна послуга; центр; механізм; управління; місцеве самоврядування; administrative service; center; mechanism; management; local self-government