Особливості фітнес-програм для корекції конституції тіла жінок - Овдейчук, Анастасія Олександрівна; Овдейчук, Анастасія Олександрівна (Ірпінь, 2024)
У даній дипломній роботі розглядаються питання впливу систематичних занять фітнесом на корекцію маси тіла у жінок. Проаналізовано й узагальнено практичний досвід тренерів Фітнес-клубу «Бойова жаба» м. Ірпінь, Київська обл. та наукові дослідження педагогічних технологій, які дозволяють ефективно використовувати програми фітнесу у корекції надмірної ваги жінок першого зрілого віку. Дослідження проводилось протягом переддипломної практики.

This thesis examines the impact of systematic fitness classes on body weight correction in women. The practical experience of the trainers of the Fitness Club "Battle Frog" in Irpin, Kyiv Region was analyzed and summarized. and scientific studies of pedagogical technologies that allow effective use of fitness programs in the correction of overweight women of the first mature age. The research was conducted during pre-diploma practice.
Features of fitness programs for correcting the body constitution of women
Keywords: жінки першого зрілого віку; розроблена програма; антропометричні дані; зайва вага; фітнес-тренування; women of the first mature age; developed program; anthropometric data; overweight; fitness training