Функціонування механізму взаємодії банківського та реального секторів в Україні (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 82342) - Задорожня, Тетяна Миколаївна; Параниця, Надія Володимирівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Формування потужної економіки, забезпечення стійкого соціальноекономічного зростання передбачає функціонування розвиненої банківської системи та добре налагодженого механізму взаємодії банківського та реального секторів економіки. Проаналізовано фактори, які впливають на взаємоз'язок банківського та реального секторів економіки в сучасних умовах.

The formation of a powerful economy and ensuring sustainable socio-economic growth presupposes the functioning of a developed banking system and a well-established mechanism of interaction between the banking and real sectors of the economy. Factors that influence the interaction between the banking and real sectors of the economy in modern conditions are analyzed.
Keywords: банківський сектор; реальний сектор; кредит; факторний та регресійний аналіз; banking sector; real sector; credit; factorial and regression analysis