Економічне забезпечення відновлення сфери життєдіяльності міста на постконфліктних територіях - Шейко, Богдан Андрійович (Ірпінь, 2025)
Актуальність даної роботи полягає в дослідженні обґрунтування теоретичних засад та визначення оптимальних шляхів економічного забезпечення відновлення сфери життєдіяльності міст на постконфліктних територіях. .

The relevance of this work lies in the study of the justification of theoretical foundations and the determination of optimal ways of economically ensuring the restoration of the sphere of urban life in post-conflict territories. .
Keywords: життєдіяльність міста; постконфліктна територія; відновлення; економічне забезпечення; SMART–city; city vitality; post-conflict territory; recovery; economic support; SMART-city