Аналіз впливу фальсифікованого молока на здоров’я споживачів - Поштар, Марія Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна; Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон», 2018)
Наведено результати досліджень щодо основних способів фальсифікації питного молока та наслідків впливу споживання недоброякісної продукції на здоров’я населення.

The results of researches on the main ways of falsification of drinking milk and consequences of the influence of consumption of low-quality products on the health of the population are presented.
Keywords: молоко питне; ідентифікація; фальсифікація; якість; безпека; milk drinking; identification; falsification; quality; safety