Моделі бізнесу в блокчейні - Українець, Артем Олегович; Ukrainets, Artem Olehovych (Ірпінь, 2023)
Одержані результати можуть бути використані для збагачення своїх знань.

The obtained results can be used to enrich your knowledge.
Business models in blockchain
Keywords: блокчейн; цифрова валюта; цифровізація; діджиталізація; blockchain; digital currency; digitization; digitization