Теоретична та практична концептуалізація розвитку фінансово-кредитних механізмів під впливом цифровізації - Державний податковий університет (Державний податковий університет, 2026)
До збірника увійшли тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції з актуальних проблем теоретичної та практичної концептуалізації розвитку фінансово-кредитних механізмів під впливом цифровізації. Висвітлено теоретичні основи фінансово-кредитних механізмів у цифрову добу. Проведено оцінювання впливу цифровізації на фінансове середовище. Розглянуто інноваційні інструменти та цифрові платформи у фінансово-кредитному секторі. Досліджено домінанти розвитку фінансового ринку в умовах цифровізації. Висвітлено сучасні проблеми математики та їхнє відображення в методиці формування дослідницьких умінь учнів. Окреслено інформаційні технології та програмні рішення в цифровій трансформації фінансів.
Keywords: фінансово-кредитні механізми; цифровізація; цифрова трансформація; фінансовий ринок; цифрові технології; фінансове середовище; інноваційні фінансові інструменти; цифрові платформи; фінансовий сектор; інформаційні технології; програмні рішення; міжнародна науково-практична конференція; financial and credit mechanisms; digitalization; digital transformation; financial market; digital technologies; financial environment; innovative financial instruments; digital platforms; financial sector; information technologies; software solutions; international scientific and practical conference