Розробка комп’ютеризованої системи замовлень в інтернет-магазині - Міщук , Володимир Юрійович (Ірпінь, 2026)
У роботі спроєктовано архітектуру web-системи, розроблено структуру бази даних, реалізовано програмний продукт та проведено його тестування. Запропонована система забезпечує автоматизацію процесу оформлення замовлень, зберігання інформації та взаємодію користувачів із системою.

The work includes the design of the web system architecture, the development of the database structure, the implementation of the software product, and its testing. The proposed system provides automation of the order processing workflow, information storage, and user interaction with the system
Keywords: інтернет-магазин; система замовлень; web-система; база даних; електронна комерція; online store; order management system; web system; database; e-commerce