Використання передових цифрових технологій на фінансовому ринку - Вергелюк, Юлія Юріївна (УДФС України, 2019)
Розглянуто реалії та перспективи використання передових цифрових технологій на фінансовому ринку.

The article considers the realities and prospects of using advanced digital technologies in the financial market.
Keywords: блокчейн; смарт-контракт; технологія; фінансовий ринок; фінансові послуги; blockchain; smart contract; technology; financial market; financial services