Фінансовий стан суб’єкта господарювання: характеристика та етапи аналізу - Ткаченко, Сергій Олександрович (ХНУВС, 2022)
Відзначено, що політика фінансової стабілізації безпосередньо позначається на фінансовій безпеці країни. Фінансовий стан як економічний категорія — є комплексним поняттям, економічний зміст якого випливає з наявності й потоку фінансових ресурсів суб’єкта господарювання, що знаходить висвітлення в бухгалтерському балансі.

It was noted that the policy of financial stabilization directly affects the financial security of the country. Financial status as an economic category is a complex concept, the economic meaning of which is derived from the presence and flow of financial resources of an economic entity, which is reflected in the balance sheet.
Keywords: фінансовий стан; фінансова безпека; фінансовий аналіз; суб’єкт господарювання; financial condition; financial security; financial analysis; business entity