Зелений туризм як перспективний напрямок євроінтеграції України - Цимбалюк, Світлана Ярославівна; Морозова, Ірина Володимирівна; Світлана Цимбалюк (НУДПСУ, 2018)
У тезі розглядається поняття зелений туризм, який є одним найприбутковіших галузей світової економіки.
Keywords: зелений туризм; євроінтеграція