Узагальнено нормальні підгрупи та їх вплив на структуру групи - Семко, Микола Миколайович; Скасків, Лілія Василівна; Пискун, Микола Михайлович (Національний університет державної податкової служби України, 2008)
У роботі отримано опис груп, що мають зростаючий ряд нормальних підгруп з локально нільпотентними та локально скінченними факторами, у яких система підгруп, що не є наближено нормальними, має вимірність Крулля; опис груп, що мають зростаючий ряд нормальних підгруп з локально нільпотентними та локально скінченними факторами, у яких система підгруп, що не є майже нормальними, має вимірність Крулля; опис груп, що мають зростаючий ряд нормальних підгруп з локально нільпотентними та локально скінченними факторами, у яких система підгруп, що не є нормальними, має вимірність Крулля; опис груп, що мають зростаючий ряд нормальних підгруп з локально нільпотентними та локально скінченними факторами, у яких кожна підгрупа, що не є майже поліциклічною, майже поліциклічно наближена до нормальної.
Keywords: майже нормальна підгрупа; наближено нормальна підгрупа; вимірність Крулля; локально скінченна група; радикальна група; узагальнено радикальна група; Черніковська група