Нормативно-правові засади поняття академічної доброчесності в Україні - Сластьоненко, Оксана Олександрівна (Варшава, Республіка Польща, 2019)
Розкриваються проблемні питання щодо нормативно-правового забезпечення поняття академічної доброчесності.

The problems of normative legal support of the concept of academic integrity are raised.
Keywords: освіта; академічна доброченсність; нормативно-правові засади поняття академічної доброчесності; академічна спільнота; education; academic virtue; legal framework for the concept of academic virtue; academic community