Інвестиційна діяльність банківських установ в Україні - Поліщук, Гліб Віталійович (Ірпінь, 2025)
Одержані результати можуть бути впроваджені в інвестиційну діяльність банківських установ, а також використані у виробленні підходів щодо її активізації.

The obtained results can be implemented in the investment activities of banking institutions, as well as used in the development of approaches to its activation.
Keywords: інвестиційна діяльність; банки; ринок цінних паперів; облігації; інвестиційний портфель; investment activity; banks; securities market; bonds; investment portfolio