Формування системи розробки, прийняття та впровадження управлінських рішень органами місцевого самоврядування - Беляєв, Володимир Андрійович; Belyayev, Volodymyr Andriyovych (Ірпінь, 2024)
Розкрито сутність поняття управлінське рішення в публічному управлінні. Зазначено, що управлінські рішення - це результат вибору управлінською одиницею найкращого варіанту вирішення конкретної бізнес-проблеми. Проаналізовано процеси, за допомогою яких функціонують адміністративні структури, та запропоновано основні підходи до вдосконалення адміністративних процесів з метою підвищення якості прийняття управлінських рішень в ОУ.

The essence of the concept of management decision in public administration is revealed. It is noted that management decisions are the result of the management unit choosing the best solution to a specific business problem. The processes by which administrative structures function have been analyzed, and the main approaches to improving administrative processes have been proposed in order to improve the of management decision-making in quality OU.
Formation of the system of development, adoption and implementation of management decisions by local self-government bodies
Keywords: управлінські рішення; місцеве самоврядування; штучний інтелект; інформаційно-аналітична інформація; технологія прийняття рішення; SWOT-аналіз; management decisions; local self-government; artificial intelligence; information and analytical information; decision-making technology; SWOT analysis