Обліково-аналітичне забезпечення управління готовою продукцією суб’єкта господарювання - Паламарчук, Віктор Ярославович (Ірпінь, 2025)
У процесі дослідження окреслено різні пошукові напрямки удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління готової продукції. За результатами дослідження сформульовані пропозиції, щодо запровадження спеціалізованого програмного забезпечення для обліку та аналізу руху готової продукції, яке інтегрується з іншими модулями управління підприємством, такими як бухгалтерський облік, закупівлі, продажі та логістика.

In the process of research, various search directions for improving the accounting and analytical support for the management of finished products were outlined. According to the results of the research, proposals were formulated for the introduction of specialized software for accounting and analysis of the movement of finished products, which is integrated with other enterprise management modules, such as accounting, procurement, sales and logistics.
Keywords: обліково аналітичне забезпечення; виробнича діяльність; комерційна діяльність; стандарт; фінансові показники; сільське господарство; accounting and analytical support; production activity; commercial activity; standard; financial indicators; agriculture