Пріоритети реалізації соціально-економічної політики держави : світоглядний підхід (Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 87546) - Гордей, Оксана Дмитрівна (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
У статті визначено основні пріоритетні напрями реалізації соціально-економічної політики держави, враховуючи її світоглядний зміст.

The article identifies the main priority areas for implementing the state's socio-economic policy, taking into account its ideological content.
Keywords: соціально-економічна політика; фінансове забезпечення; життєві цінності; socio-economic policy; financial security; life values