Державний фінансовий контроль у сфері будівництва - Ольшевський, Олексій Олександрович (Ірпінь, 2025)
Розкрито сутність і зміст в узагальненні теоретико-методичних та практичних аспектів державного фінансового контролю та надання пропозицій щодо його удосконалення в сфері будівництва. Визначено методи удосконалення державного фінансового контролю у сфері будівництва; Запропоновано рекомендації щодо підвищення ефективності державного фінансового контролю у сфері будівництва.

The essence and content of the generalization of theoretical, methodological and practical aspects of state financial control and the provision of proposals for its improvement in the construction sector are revealed. Methods for improving state financial control in the construction sector are identified; Recommendations are proposed for increasing the efficiency of state financial control in the construction sector.
Keywords: будівництво; контроль; фінансування; ефективність; держава; місцеві органи; construction; control; financing; efficiency; derazhava; local authorities