Сучасний стан державного фінансового контролю в Україні - Комар, Максим Аркадійович (Ірпінь, 2025)
У роботі автор дослідив теоретичні засади державного фінансового контролю в Україні, проаналізував його стан та наголосив на особливостях у воєнний період. У третьому розділі були наведені перспективи державного фінансового контролю в Україні

In the work, the author explored the theoretical foundations of state financial control in Ukraine, analyzed its state and emphasized the features during the war period. The third section presented the prospects for state financial control in Ukraine
Keywords: держаний фінансовий контроль; система ДФК; Рахункова палата України; Державна аудиторська служба України; методи ДФК; state financial control; State Financial Control system; Accounting Chamber of Ukraine; State Audit Service of Ukraine; State Financial Control methods