Розробка мобільного додатку для здоров'я та медицини, який допомагає користувачам відслідковувати стан здоров'я та приймати ліки - Коропов, Олександр Володимирович; Koropov, Oleksandr Volodymyrovych (Ірпінь, 2024)
Робота сприяє в покращеннi результатів дотримання медикаментозного лікування та користувацького досвіду для людей похилого віку шляхом розробки науково обґрунтованого мобільного додатку для охорони здоров'я (mHealth), що базується на поведінковій теорії та спеціальних принципах проектування.

The work contributes to improving medication adherence outcomes and user experience for older adults by developing a scientifically sound mobile health application (mHealth) based on behavioral theory and specific design principles.
Development of a mobile health and medicine application that helps users track health and take medications
Keywords: python; android; мобільний додаток; python; android; mobile app