Діджиталізація митного контролю та митного оформлення товарів в Україні - Бевз, Віктор Сергійович; Bevz, Viktor Serhiyovych (Ірпінь, 2024)
У дипломній роботі досліджено аналіз теоретичних засад розвитку митних процедур в умовах цифровізації та розроблення пропозицій щодо удосконалення процесу діджиталізації митного контролю та митного оформлення

In the diploma work, the analysis of the theoretical foundations of the development of customs procedures in the conditions of digitalization and the development of proposals for improving the process of digitalization of customs control and customs clearance were investigated
Digitalization of customs control and customs clearance of goods in Ukraine
Keywords: митне оформлення; митний контроль; цифровізація; діджиталізація; митні процедури; електронна митниця; митний аудит; економічна безпека; customs clearance; customs clearance; customs control; digitization; customs procedures; electronic customs; customs audit; economic security