Розвиток організаційної структури підприємства в нестабільному середовищі - Ущаповська, Марія Ігорівна (Ірпінь, 2026)
Робота полягає у розробці проєкту розвитку організаційної структури підприємства в нестабільному середовищі з урахуванням сучасних умов функціонування та застосування інструментаріюпроєктного менеджменту. Здійснено аналіз оточення проєкту розвитку організаційної структури; визначено проблематику існуючої організаційної структури; концептуалізовано проєкт розвитку організаційної структури; розроблено план змісту проєкту; сплановано тривалість реалізації проєкту; здійснено планування ресурсів та бюджету; обгрунтовано методи моніторингу реалізації проєкту та програму контролю; оцінено стан виконання проєкту за методом фактичного обсягу; виявлено причини відхилень.

The study is devoted to the development of a project aimed at improving an enterprise’s organizational structure in an unstable environment, taking into account current operating conditions and the application of project management tools. An analysis of the project environment for organizational structure development is conducted. The issues of the existing organizational structure are identified. The project for organizational structure development is conceptualized, and a project scope plan is elaborated. The project implementation timeline is planned, along with resource and budget allocation. Methods for monitoring project implementation and a control program are substantiated. The project performance is evaluated using the earned value method, and the causes of deviations are identified.
Keywords: організаційна структура; розвиток підприємства; проєктний менеджмент; нестабільне середовище; управління проєктами; organizational structure; enterprise development; project management; unstable environment; project governance